Thursday, November 6, 2008

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ (Pierce College)

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ δεν εγκρίνει ούτε συμφωνεί με τον τρόπο που θα διατεθούν τα έσοδα απο την ΣΥΝΑΥΛΙΑ που θα γίνει στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Pierce College) την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008. Διαβάστε αναλυτικά...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η συναυλία αυτή έγινε για τον Σύλλογό μας ένας μαραθώνιος άγχους και εκνευρισμού!

Ο αρχικός σκοπός ήταν, όπως μας είχε πεί ο Κος Παπαδιονυσίου σε email του στις 21 Μαίου 2008, να μοιραστούν τα έσοδα μιάς φιλανθρωπικής συναυλίας μισά-μισά σε Σύλλογο Γονέων και φίλων Παιδιών με Αυτισμό Νομού Αχάιας και στο δικό μας σύλλογο Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ.

Το Σάββατο 24 Μαίου 2008, συναντήθηκα με τον Κο Παπαδιονυσίου. Μετά την δική μας συνάντηση, μίλησε ο Κος Παπαδιονυσίου με τον Κο Παππά, ο οποίος προσφέρθηκε να οργανώσει (και τον ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ για αυτή του την προσφορά) μια φιλανθρωπική συναυλία με το Κουαρτέτο Εγχόρδων του "Gruppetto - String Quartet".

Από εκεί και πέρα μέχρι και τις αρχές Ιουλίου 2008, ο Σύλλογος μας ήταν κάτω απο την εντύπωση ότι αυτή η συναυλία και τα έσοδά της θα υποστήριζαν τις δραστηριότητες μας, τις παρουσιάσεις που κάνουμε αφιλοκερδώς, και που είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ για την Ελλάδα, και το τριήμερο σεμινάριο που ετοιμάζουμε τον Μάιο του 2009.

Αυτή την στιγμή, τα έσοδα αυτής της συναυλίας θα πάνε στην Ε.Ε.Π.Α.Α.!

Πώς και γιατί έγινε αυτό; Όπως και να έγινε, το θέμα είναι ότι ο Σύλλογος μας δεν θα έχει ΚΑΜΜΙΑ οικονομική βοήθεια. Το όποιο σημαίνει ότι οι ίδιοι οι ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ δεν θα λάβουν χρήματα από την φιλανθρωπική αυτή συναυλία, αλλά θα πάνε στα χέρια ΜΗ-ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ για την προστασία των αυτιστικών!

ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;
ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ...

Γιαυτό ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να ενισχύσετε το έργο των ΙΔΙΩΝ των ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ, κάντε δωρεά στο Σύλλογο των Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ, τα μισά που μας ανήκουν από το κόστος των εισητηρίων σας (5 ευρώ)!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ASPERGER ΚΑΙ ΥΛΑ
http://www.aspergerhellas.org/

Σημείωση: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικων είναι απόφοιτος του Pierce College (alumni 1979)!!!!

No comments: