Wednesday, January 19, 2011

ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ...

Μέχρι πότε θα επιτρέπουμε στην Επιστήμη της Ψυχιατρίας να δημιουργεί όλο και νέες παθήσεις με σκοπό την κερδοσκοπεία εις βάρος της Ανθρωπότητας;;;
Πότε θα σταματήσει αυτό το κακό, που γίνεται εις και εις βάρος του Αυτισμού και των Αυτιστικών που μας εχουν στηγματίσει οι Ψυχίατροι με ό,τι κακοήθεια μπορούσαν και τους επετράπει;

Ψυχιατρική - Επινόηση ψυχικών ασθενειών


Σας παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο με την γνώμη σας!!!

7 comments:

Perla said...

Sorry, but if you post anonymously, your opinion does not count!!!

Αρχοντία Γ.Πολυκράτη said...

Προκειμένου να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες εκτροχιάζεται η ταμπελοποίηση ανθρώπων!...
Ειναι τρομακτικό, κάποτε είχαμε ντροπαλά παιδιά στα σχολεία...ήταν μαζεμένα κ κάναν δύσκολα φίλους, ήταν απλώς ντροπαλά!Ειμαι χαρούμενη που πρόλαβα εκεινη την εποχή!Σήμερα αυτο αποτελεί κοινωνική διατταραχη! Γ να το αλλάξουν πληρώνουν ενα καρο λεφτά σε "ειδικούς"...κ συχνά δίνουν ήπια αντικαταθλιπτικα!!!!

Αρχοντία Πολυκράτη ψυχολόγος

Perla said...

Αρχοντιά, σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου αυτό. Ναι, προκειται για ομαδικό αγανισμό κάθε διαφορετικότητας που τώρα έχουν όλες επιστημονικές ονομασίες όπως υπερκινητικότητα, διαταραή της προσωπικότητας, αναπτυξιακή διαταραχή, διαταραχή της συμπεριφοράς, διαταραχή της επικοινωνίας, νοητική θστέρηση, και βάλε. Μέχρι που να γίνουμε όλοι ακριβή αντίγραφα ένος νορμάλ και τέλειου προτυπου όπως τα ρομποτάκια που βγαίνει από βιομηχανία παραγωγής μηχανών!!!

yorgisali said...

Καλές μέρες! Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ήδη δημοσιεύσει:
Όταν τα αφεντικά του Bush αποφάσισαν να εισβάλουν στα πετρέλαια του Ιράκ, ο άνθρωπος που διάλεξαν για να οργανώσει και εκτελέσει την εισβολή ήταν ο Ντοναλντ Ραμσφελντ, που έχει κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σταδιοδρομία του ως στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας. Είχε-έχει τα κατάλληλα προσόντα, δηλαδή να παραμερίσει κάθε ανθρωπιά για τη μοναδική αξία που γνωρίζει: το χρήμα. Όπως κάνουν επίσης πολλοί ιατροί που παραβαίνουν τον όρκο τους και γίνονται πωλητές της φαρμακοβιομηχανίας.

Perla said...

Aυτό ακριβώς: "να παραμερίσει κάθε ανθρωπιά για τη μοναδική αξία που γνωρίζει: το χρήμα" δυστυχως πουλαμε τις ανθρωπινες ψυχες σε πολυ φτηνη τιμη!!!

Cristy said...

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πραγματικα προβληματα και υποφερουν. Το να εισαι ντροπαλος σε κανει να πονας και να υποφερεις!! οποιος δεν εχει υπαρξει ντροπαλο παιδι δεν ξερει πως ειναι! μικρη ημουν κλεισμενη πολυ στον εαυτο μου, δεν αντιμιλουσα, δεν εκανα φασαριες, ημουν το "τελειο" παιδι! και μεσα μου σαπιζα!!

Perla said...

@Cristy: μήπως αυτό που έμοιαζε με ντροπαλό παιδί να είναι τελικά αυτιστικό παιδί υψηλής λειτουργικότητας και το κλείσημο στον εαυτό σου να ήταν λόγω του αυτισμού; Ξέρω ότι λόγο του βαρύ στίγματος που κουβαλά η λέξη αυτισμός, πολλοί δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους σαν αυτιστικό (Άσπεργκερ ή ΥΛΑ = Υψηλής Λειτουργικότητας Αυτιστικός), αλλά αμα ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο μετά βλέπουν πόσο τα κομματακια της ζωης τους πεφτουν στην σωστη θεση μεσα απο την αυτοδιαγνωση αυτή!